Yhdysvalloista lähtöisin oleva tuotemerkki Pink Pewter  jatkaa maailmanvalloitustaan nyt Suomessa!

Muotilehtien sivuilta tutuiksi tulleet, trendikkäät koristepannat ovat pikkuhiljaa hiipineet meidänkin katukuvaamme.

Pink Pewter on yhdysvaltalaisen hiusstylistin Mireya Villarealin luomus. Hän huomasi, että hiusmaailmasta puuttui tuote jonka avulla kampauksen voisi vaivattomasti muuttaa ja herättää uudestaan henkiin. Mireyan ideasta syntyi Pink Pewter pannat, jotka ovat kiireisen ja tyylikkään naisen pelastus. Joka aamu teet sopeasti itsellesi tyylikkään kampauksen, valitse vaan asuusi sopiva panta ja olet valmis!

etusivu_kuva

Pink Pewter pannoilla voit helposti korostaa mitä tahansa asukokonaisuutta tai muuttaa sen kokonaan! Seuraamme tarkasti viimeisimpiä trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita kokoelmiimme.

Jokainen panta valmistetaan käsityönä ja on siksi ainutlaatuinen. Pannat saavat inspiraationsa Mireyan matkoilta, joita hän tekee useita vuodesta haistellen tarkasti viimeisimpiä kansainvälisiä trendejä.

Kalenterivuoden aikana myyntiin tulee useita  vaihtuvia mallistoja, joista jokainen kauden muodin mukainen. Mallistot vaihtuvat nopeasti.

Koska Pink Pewter pannat valmistetaan käsityönä vaikuttaa se toimituksiin niin, että pantoja on saatavilla tietty määrä. Jos tuote loppuu sitä ei todennäköisesti ole saatavilla lisää.

Pink Pewter -pannoissa on aina metallilaatta laadun varmisteena. Vaikka markkinoilla on jo useita kopioita, aidon Pink Pewter -pannan tunnistaa sekä tyylistä että sen laadusta. Se on todellakin ainoa, joka oikeasti pysyy paikoillaan, myös suomalaisessa liukkaassa hiuslaadussa. Olemme niin varmoja Pink Pewterin laadusta, että annamme sille takuun: jos pantasi vahingoittuu normaalissa käytössä, korjaamme sen tai annamme uuden tilalle.

Pink Pewter jälleenmyyjät Suomessa

Suomessa Pink Pewterin hiuspantoja maahantuo ja myy Tmi Coco de Noir.

Liikkeissä pääset sovittamaan pantoja rauhssa ja saat vinkkejä erilaisten kampausten tekoon tai voit tilata pannat suoraan verkkokaupastamme.

Jälleenmyyjät tällä hetkellä:

Haluatko Jälleenmyyjäksi?

Pantojen kovan kysynnän vuoksi kasvatamme jatkuvasti jälleenmyyjäverkostoamme, joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä sähköpostilla coco@cocodenoir.fi.

Hiuspannat sopivat mainiosti kampaamojen myyntituotteeksi.